logo
Rezervacije:
01 2444 414

Poliklinika Lacić je privatna zdravstvena ustanova koja pruža široki spektar specijalističkih i subspecijalističkih medicinskih usluga u svrhu rješavanja zdravstvenih problema suvremena čovjeka. Poliklinika je smještena u novoizgrađenom medicinskom objektu, koji je projektiran i izveden po najsuvremenijim svjetskim standardima za prostore u kojima se pruža isključivo medicinska skrb. Ispred poliklinike je osigurano privatno parkiralište za pacijente. Poliklinika se nalazi u mirnom - rezidencijalnom dijelu Zagreba, u neposrednoj blizini parka Maksimir i Kliničkog bolničkog centra “Rebro”.

S obzirom na psiho-fizičke zahtjeve koji se postavljaju pred suvremena čovjeka iznimno je važno otkriti i korigirati i najmanje poremećaje u radu ljudskog organizma kako bi se održalo i zadržalo optimalno zdravstveno stanje pacijenata. Takve zahtjeve moguće je ispuniti samo individualiziranim, odnosno personaliziranim medicinskim pristupom pacijentu, koji je puno suptilniji u odnosu na opće poznati i znatno rašireniji javno-zdravstveni medicinski pristup. Govoreći jednostavnim riječnikom naša želja je otkrivati bolesti i zdravstvene poremećaje što je ranije moguće, ne čekajući da se jave subjektivne smetnje koje pacijenti osjećaju, a koji se u pravilu javljaju u uznapredovalim fazama teških bolesti. Da bi se mogao ostvariti ovakav individualizirani, tj. personalizirani medicinski pristup čovjeku potrebno je uz vrhunsko medicinsko znanje i umijeće imati i suvremenu medicinsku opremu. 

Rad u Poliklinici Lacić je organiziran u obliku subspecijalističkih centara i ambulanti za neinvazivnu i minimalno invazivnu dijagnostiku i liječenje različitih organa i organskih sustava ljudskog organizma. Visoki stručni, vrhunski liječnici različitih specijalizacija i subspecijalizacija, i tehnološki, najsuvremenija medicinska oprema, standardi koji su postavljeni u našoj ustanovi omogućuju nam da brzo i pouzdano razriješimo i najteže kliničke probleme.

Poliklinika Lacić je jedina privatno zdravstvena ustanova u Hrvatskoj i regiji u cijelosti opremljena najsuvremenijom opremom za kompletnu dijagnostičku obradu i liječenje bolesti štitnjače, uključujući scintigrafiju štitnjače i terapiju radioaktivnim jodom, kao i operativno liječenje štitnjače. To nam omogućuje da budemo vodeća privatna zdravstvena ustanova za liječenje bolesti štitnjače na ovim prostorima.

Paratireoidne (doštitne) žlijezde su obično smještene u neposrednoj blizini štitnjače te smo također u mogućnosti učiniti kompletnu dijagnostičku obradu paratireoidnih žlijezda i potrebno liječenje uključujući i operacije doštitnih žlijezda.

S obzirom na činjenicu da Poliklinika Lacić kao jedina privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj i regiji raspolaže nuklearno-medicinskom tehnologijom u mogućnosti smo raditi scintigrafije svih organa ljudskog organizma. Scintigrafije su funkcionalne pretrage kojima se ispituje rad određenog organa u ljudskom organizmu.

Zbog toga smo u mogućnosti učiniti kompletnu neinvazivnu kardio-vaskularnu obradu i liječenje bolesti srca i krvnih žila u vanbolničkim uvjetima uključujući i scintigrafiju srca, te potom donijeti točnu procjenu koji pacijenti trebaju invazivnu obradu, odnosno kateterizaciju srca i krvnih žila.

Dio Poliklinike Lacić je i ambulanta za gastroenterologiju u sklopu koje smo u mogućnosti učiniti kompletnu gastroenterološku obradu: tj. ultrazvuk i color Doppler abdomena, gastroskopiju, konoskopiju, odstranivanje polipa (polipektomiju), te potom primijeniti adekvatno liječenje.

Kirurški blok Poliklinike Lacić čine ambulante za: estetsku i plastičnu kirurgiju, abdominalnu kirurgiju, te proktološka ambulanta. 

O specifičnom zdravlju žena brinu naša ginekološka ordinacija kao i ambulanta za bolesti dojki.

U sklopu Poliklinike Lacić nalaze se i druge subspecijalističke ambulante kao što su: endokrinološka, nefrološka te ORL ordinacija ili ambulanta za bolesti uha, grla i nosa.

Brigu o mentalnom zdravlju naših pacijenata kao i liječenje neuroloških bolesti i poremećaja realiziramo kroz neurološku i psihijatrijsko-psihološku ambulantu.

Poliklinika Lacić, sukladno željama, potrebama i mogućnostima naših pacijenata, nudi vrlo širok raspon preventivnih sistematskih pregleda od razine osnovnih preventivnih pregleda do nivoa kompletnih menadžerskih sistematskih pregleda.

Naš stručni tim i ljubazno osoblje su tu za Vas, jer Vaše zdravlje je neprocjenjivo!

Ravnatelj poliklinike
Primarius dr.sc. Miodrag Lacić, dr.med.
Specijalist nuklearne medicine - tireolog
Expert Svjetske zdravstvene organizacije
Znanstveni suradnik Medicinskog fakulteta u Zagrebu

Poliklinika Lacić je suradna ustanova:

  • CIGNA osiguranja.


Poliklinika Lacić - galerija fotografija.

Rezervirajte termin za pregled

Molimo Vas da ispunite slijedeća prazna polja kako bismo mogli odgovoriti na Vašu rezervaciju.

Riješite svoj zdravstveni problem
ili nazovite za rezervaciju pregleda
01 2444 414

KONTAKT

Poliklinika Lacić
Bukovačka cesta 238
10000 Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme: PON - PET od 8h do 20h

OIB:47336386576
Žiro račun:HR8623600001102055398

 

TELEFON:
+385(0)1 2444 - 414
+385(0)1 2336 - 555

 

FAX:
+385(0)1 2444 - 412

 

NAŠA LOKACIJA